Avtalegiro

Har du AvtaleGiro blir regningene automatisk trukket fra kontoen på forfallsdato. For å opprette AvtaleGiro trenger du kun KID-nummeret som står på fakturaen.

Slik bestiller du AvtaleGiro

Når du har betalt en faktura i nettbutikken vil du få tilbud om å opprette AvtaleGiro. Takker du ja til dette, opprettes det en AvtaleGiro-avtale.

Du kan sjekke om regningen er betalt i nettbanken. Kvitteringen får du på kontoutskrift fra banken din. Du kan også se om fakturaen er betalt på Mine sider, eller i mitt djuice.

Har du andre spørsmål om AvtaleGiro, kontakt banken din, eller gå inn på avtalegiro.no.

Er det mulig å kombinere AvtaleGiro med eFaktura?

Ja, du kan kombinere eFaktura og AvtaleGiro, slik at regningen trekkes automatisk på forfallsdatoen. Dette registrerer du selv i nettbanken din.

Slipper jeg å betale papirfaktura-gebyr med AvtaleGiro?

Nei. Når du har AvtaleGiro får du tilsendt en papirfaktura (som ikke skal betales da beløpet trekkes automatisk i nettbanken din). Papirfaktura-gebyret er på 59,-

Opprett AvtaleGiro i kombinasjon med eFaktura, så slipper du gebyret. Du kan også si opp AvtaleGiro og ha eFaktura i stedet. Les mer om eFaktura.

Hvordan utsetter jeg betalingen/fakturaen?

Du kan utsette betalingen på Mine sider, eller i appen Mitt djuice. Du kan også ringe oss på telefon 02020

Fakturabeløpet må være feil

Mener du at beløpet på fakturaen din ikke stemmer, kan du stoppe det automatiske trekket ved å kontakte banken senest én virkedag før forfall, eller Kundeservice på 02020 senest tre virkedager før forfall. En klage på fakturaen skal alltid rettes til oss før forfall, og kravet utsettes til saken har blitt løst.

Hva er beløpsgrense?

Beløpsgrense er det maksimumsbeløpet du tillater at blir trukket fra kontoen din. Dersom fakturaen er høyere enn grensen du har satt, får du beskjed om dette i nettbanken. Beløpsgrensen kan endres. Kontakt banken din for hjelp til å endre beløpsgrensen.

Jeg har ikke dekning på kontoen

Banken vil forsøke å trekke beløpet fra bankkontoen fire virkedager etter forfall.

Hvordan sier jeg opp AvtaleGiro?

AvtaleGiro sies opp i nettbanken, eller ved å kontakte banken din.

Kontakt oss

Trenger du hjelp? Kontakt oss på telefon, Facebook eller e-post.


Telefon 02020
Fra utlandet: +4791502020
Spør oss på Facebook
Spør oss på E-post

Mandag til Søndag: 08:00 - 20:00
Helligdager: 10:00-18:00

Priser kundeservice:
Oppstart 0,89, Pr min 1,99