Ring EU/EØS

Ring med norske takster når
du er i EU/EØS. Husk at med et roam-abonnement er denne "tjenesten" inkludert i abonnementet.

0,- / mnd
Bestill

Bruk av dine inkluderte minutter, og ring med norske takster til andre EU-/EØS-land når du er i et EU-/EØS-land. Har du fri bruk av ringemnutter betaler du ingenting. Vær oppmerksom på at du kan ikke bruke av inkluderte minutter ved samtaler fra Norge og samtaler til spesialnummer.

Priser

Hvis du har en gitt mengde av inkluderte ringeminutter i abonnementet ditt betaler en oppstartspris på 5,99 per samtale for alle utgående samtaler. Oppstartsprisen trekkes fra dine inkluderte ringeminutter. Hvis du bruker opp dine inkluderte ringeminutter, er det norske takst per minutt som gjelder for abonnementet ditt. Hvis du har fri bruk av ringeminutter i abonnementet ditt er oppstartspris 5,99 per samtale, men du betaler ingenting for antall ringeminutter. Har du et nonstop roam-abonnement betaler du ingen oppstartspris.

For innkommende samtaler er prisen 5,99 per samtale. Dette gjelder både hvis du har et abonnement med fri bruk av ringeminutter, og en et abonnement med gitt mengde inkluderte ringeminutter.

Bestilling

Bestill Ring EU/EØS på Mine sider, eller i mitt djuice. Du kan også sende sms med "BESTILL RING EU" til 1999.