Visual Voicemail

Med Visual Voicemail ser du MobilSvar-meldingene dine i «innboksen» og kan sortere, pause, spole og se igjennom dem på 1-2-3.

Med Visual Voicemail administrerer du MobilSvar på iPhone på 1-2-3. Du kan se hvor mange meldinger du har, hvem de er fra, høre på/slette meldinger, eller lage en personlig velkomstmelding for MobilSvar. Tjenesten er inkludert i abonnementene våre, men støttes per i dag kun av iPhone (4S og nyere).

Slik kommer du i gang

  1. Oppdater iOS til siste versjon.
  2. Send Bestill VVM til 1999 og vent på en bekreftelse på at tjenesten er aktivert.
  3. Gå inn på "Innstillinger", "Generelt", "Om" og godta oppdateringen av operatørinnstillingene (Telenor 24.2) som dukker opp på skjermen. Deretter må telefonen restartes.
  4. Etter at telefonen har slått seg på igjen, dobbeltrykk på hjemknappen for å åpne alle åpne applikasjoner og avslutt "Telefon"-applikasjonen.
  5. Gå inn på "Telefon"-applikasjonen og trykk på "Telefonsvarer" for å konfigurere Visual Voicemail.
  6. Her blir du bedt om å lage et passord på mellom 4 og 6 siffer. Ikke bruk 1111, 0000 og 1234. Passordet brukes når du skal høre dine svarermeldinger fra en annen telefon enn din egen, eller om du ringer opp MobilSvar fra utlandet
  7. Du kan også lese inn en personlig velkomstmelding eller bruke din eksisterende personlige velkomstmelding ved å velge "Tilpasset" i førstegangsmenyen eller ved å gå inn i menyen kalt "Hilsen".
  8. Visual Voicemail er nå aktivert og klar for bruk.

Hvordan fungerer Visual Voicemail?

  1. Når noen har lagt igjen en beskjed på MobilSvar, får du en notifikasjon på telefonikonet.
  2. Trykk på telefonikon.
  3. Visual Voicemail finner du under «Telefonsvarer» i menyen nederst.
  4. Her finner du meldingene dine listet opp. Ved å trykke på hver enkelt melding kan du høre på meldingen, ringe tilbake eller slette meldingen.

Hvordan bestille?

Det enkleste er å sende en SMS med kodeord Bestill VVM til 1999. For å deaktivere tjenesten sender du kodeord VVM av til 1999. NB! Mobilsvarmeldinger som er lagret på telefonen vil forsvinne hvis du deaktiverer tjenesten. Ved reaktivering, send kodeord VVM på til 1999.

Spørsmål og svar

Koster det noe?

Ja. For å laste ned mobilsvarmeldingene er tjenesten avhengig av data, men størrelsen på en melding er lav. For eldre abonnement tilkommer det en kostnad for hver gang telefonen skrus av og på i utlandet. Dette vises som en SMS sendt til telefonnummer 26056, og pris er avhengig av hvilket land man befinner seg i.

Visual Voicemail i utlandet?

Visual Voicemail skal følge dataroaming-innstillingen du har valgt.

 • Dataroaming av = MobilSvar gammel løsning.
 • Dataroaming på = Visual Voicemail.
Hva hvis jeg har et tvilling-kort?

Setter du et Tvilling-kort i en iPhone og har aktivert Visual Voicemail, vil du oppleve redusert funksjonalitet på mobilsvartjenesten. Du vil ikke motta varsling om nye mobilsvarmeldinger til Tvilling-SIM. iPhone med Tvilling-kort vil se ut som den har Visual Voicemail aktivert, men meldinger vil ikke vises på denne. Dvs meldingslisten vil være tom.

For å ringe MobilSvar på gammel måte fra et Tvilling-kort, må du åpne Telefon-appen og trykke på og holde inne 1. Da vil telefonen ringe til MobilSvar.